Klesarstvo Marmac je kamenoklesarski obrt osnovan 2006. godine u Zaboku.

Naša osnovna djelatnost  je izrada proizvoda od granita i mramora kao što su nadgrobni spomenici, klupčice za prozore, stepenice, uređenje interijera i eksterijera, također izrađujemo kuhinjske radne plohe, stolove.

Trenutno u ponudi imamo preko 20 vrsta granita, te 10 vrsta mramora kao i polimramora (umjetni mramor), čime uvodimo i nove vrste granita i mramora, također nastojimo  da zadovoljimo i svaku potrebu kupca.

Kamen volimo zbog njegovog prirodnog izgleda kao i osjećaja koji pruža kada je smješten u prostor koji nas okružuje. Površine od prirodnog kamena, ne samo da su trajne i estetski lijepe nego pružaju i osećaj kvalitete koji ne može biti nadomješten sintetičkim proizvodima.

Dugogodišnje iskustvo i prisan odnos s našim klijentima omogučio nam je da kreiramo paletu usluga koje omogućavaju naručiocu najjednostavniji i najkomotniji način narudžbe, isporuke i ugradnje kamenih proizvoda u svoje interijere ili eksterijere. Smatramo da je prodaja tek prvi korak u našem odnosu s klijentima, a svi daljnji koraci su usmjereni maksimalnom zadovoljstvu onih koji su nam ukazali povjerenje.

Prisutni smo na širem području sjeverozapadne Hrvatske, u gradovima Zabok, Krapina, Oroslavje, Donja Stubica, Zlatar, Konjšćina, Marija Bistrica, Pregrada, Klanjec, Krapinske Toplice, Tuheljske Toplice, Zaprešić, Brdovec, Javorje, Ivanec, Lepoglava, Veliko Trgovišće…
MARMAC KLESARSTVO j.d.o.o.
Matije Gupca 72b
49210 ZABOK, CROATIA
Mobitel: +385 98 430 527
Fax: +385 49 226 756
OIB: 39966228719
Akcije